Machinery-tiimimme kertoo, millaista on työskennellä modernin koneistus- ja teräsosaamisen parissa –

Vahva visiomme on olla asiakkaidemme halutuin kumppani ja olla mukana mahdollistamassa heidän kasvuaan. Tämän pystymme ylpeänä toteuttamaan motivoituneen ja osaavan henkilöstömme avulla. Tärkeä osa kokonaisuutta on Machinery-toimintamme, joka perustuu asiakkaidemme auttamiseen sopimusvalmistuksessa. Toteutamme modernia koneistus- ja teräsosaamista asiakkaidemme tarpeisiin mitoitettuna.
26.04.2022
Machinery
kaskea group machinery toihin

Toimintamme alati kehittyessä ja kasvaessa tarvitsemme Machinery-tiimiimme osaavia työntekijöitä.

– Tiimimme mahtuu oikein hyvin koneistajia ja hitsaajia eri taustoilla ja kokemusvuosilla, kertoo Kaskean toimitusjohtaja Vesa Rautava.

– Voit olla alaa opiskeleva, vastavalmistunut tai kokeneempi tekijä. Meille tärkeintä on, että sinulta löytyisi jonkinlaista materiaalituntemusta sekä kuvanluku- ja mittaamistaitoa. Jos olet jo tottunut tekemään töitä käsilläsi, kokoonpanopuolella pärjäät varmasti ilman juuri tämän alan taustaa.

Kaskealla pääset pitkälle omatoimisella asenteella, kyvyllä ottaa vastuuta ja eritoten yritteliäisyydellä. Meillä panostetaan perehdytykseen ja koulutukseen, joten kaikkea ei ole välttämätöntä osata vielä töihin tullessa.

– Kuuden kuukauden perehdytyssuunnitelma on tarkkaan laadittu niin, että asiat ja työtehtävät pystytään rauhassa opettelemaan. Näin takaamme työntekijälle mahdollisuudet mielekkääseen työntekoon, mutta myös asiakkaillemme johdonmukaisen laadun työllemme, Rautava toteaa.

Meille tärkeässä roolissa on myös osaavat esihenkilöt työntekijöidemme tukena. Järjestämme esihenkilöillemme koulutusta, jotta tiimeissämme työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa ja mielekästä.

– Iloksemme saamme usein kommentteja, että tiimihenki on kohdallaan ja hommat sujuvat sitä myöten mukavissa merkeissä. Meillä järjestetään myös vapaa-ajalla yhteistä tekemistä, mikä hitsaa porukan yhä tiiviimmin yhteen, summaa Rautava.


Keitä meillä työskentelee? Tutustu Juhaan ja Tuomakseen


Juha Västinsalo, 39 vuotta, työnjohtaja

Juha Vastinsalo

• opiskellut ammattikoulussa koneistajan perustutkinnon Seinäjoella
• työskennellyt Kaskealla 20 vuotta koneistuksen ja sorvauksen parissa
• Kaskealle Juha tuli ensin opintojen myötä työharjoitteluun ja jäi siitä pian vakituiseksi työntekijäksi

Minut on saanut viihtymään talossa näin pitkään motivoiva työ, joka tarjoaa myös sopivissa määrin haasteita. Kaskea on hyvä ja reilu työnantaja, joka on valmis joustamaan tarvittaessa. Meillä on viime vuosina kasvanut vielä entisestään parempi tiimihenki ja uudet työkaverit otetaan aina hyvin porukkaan vastaan.


Tuomas Niemikorpi, 30 vuotta, koneistaja

• opiskellut levyseppähitsaajan perustutkinnon Vaasassa
• työskennellyt aiemmin muun muassa asennus-, rakennus- ja hitsaustöissä
• aloitti Kaskealla koneistajana vajaa vuosi sitten

Ystäväni suositteli hakemaan töihin Kaskealle. Minulla ei ollut aiempaa kokemusta koneistuksesta, mutta tärkeintä onkin, että on halua oppia ja kehittyä. Koneistajan työ on mielenkiintoista ja sopivan haastavaa. Vaikka työ itsessään vaatii tarkkuutta ja keskittymistä, on työilmapiiri mukavan rento ja huumoria kyllä riittää. Meillä on Kaskealla hyvä työporukka, joten aamuisin saa lähteä hyvillä mielin töihin.


Kiinnostaako työ ammattimaisessa tiimissä? Kuulemme mielellämme sinusta lisää – tutustu avoimiin tehtäviimme tai laita avoin hakemus täällä.

Go back to "News"