Olemme tavattavissa Alihankinta 2023 -messuilla Tampereella

Kaskea Group osallistuu jälleen Alihankinta-messuille 26.-28.9.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kaskean kaikki kolme liiketoimintaa – Machinery, Traffic ja Parking – ovat edustettuina messuilla yhteisosastolla muiden Pohjanmaalla toimivien yritysten kanssa, jotka muodostavat vahvan osaamiskeskittymän Kauhavan seudulle.
12.09.2023
Ajankohtaista
kaskea group alihankinta 2023

Alihankinta-messut juhlivat tänä vuonna 35-vuotista taivaltaan ja tapahtuman teemana on ajankohtaisesti Globally Local. Paikallinen osaaminen ja kansainvälinen tuotanto kotimaassa ovat avainroolissa. Tuotannon palautuminen Suomeen, maailmanlaajuiset yhteydet, toimiva logistiikka sekä toimitusvarmuus puhuttavat. Paikallisuus ja yhteistyö korostuvat myös Kaskealla laadukkaan toiminnan ja laajan palvelutarjoaman mahdollistajana asiakkaiden tarpeiden monipuolistuessa.

Messuteeman mukaista toimintaa tukee myös Kaskea Machineryn muutto uusiin tiloihin. Kaskea Machinery on saattanut loppuun onnistuneen muuton 2023 alkuvuoden aikana kolmesta eri osoitteesta saman katon alle Kauhavalle LSK Business Parkiin. Muutto ja uudet toimitilat tarjoavat Kaskea Machinerylle mahdollisuuden laajentaa toimintaansa – erityisesti kokoonpanopalvelun osalta. Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin uusissa tiloissa ja uudet puitteet on jo havaittu toimiviksi toiminnan kehittämisessä ja uusien tuotteiden tuotantoon viemisessä.

Tervetuloa Alihankinta-messujen osastolle C940 keskustelemaan nykyisestä yhteistyöstämme tai liittymisestä tyytyväiseen asiakaskuntaamme!

Takaisin "Ajankohtaista"-sivulle