Kaskea Group – 50 vuotta opastuksen asiantuntijana

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Kaskea Groupin tiloissa Opastiellä valmistettiin ensimmäinen liikennemerkki Laatukilpi Oy:n toimesta.
02.02.2022
Ajankohtaista
kaskea group 50 vuotta opastamisen asinatuntijana

Juhlimme tapahtumaa muistelemalla 50-vuotista taivaltamme ja tuomme merkkivuotta esille myös visuaalisesti eri kanavillamme. Tällä tavoin haluamme kertoa, että juuremme ovat meille tärkeitä: niistä kumpuavat vahva osaamisemme ja pitkään hioutuneet käytäntömme.

Kilpituotanto Ylihärmässä alkoi joulukuussa 1971 tehtyjen kauppojen seurauksena. Yrittäjä Toivo Mäkinen osti tuolloin alun perin hankolaisen Laatukilpi Oy:n nimen, tuotannon ja siihen tarvittavat laitteet niiden silloiselta haltijalta Ollituote Oy:ltä. Toimitusjohtajaksi nimitettiin Pekka Mäkinen ja työt aloitettiin Opastiellä perunapuimureiden valmistukseen rakennetussa hallissa. Ensimmäinen härmäläinen liikennemerkki valmistui 13. maaliskuuta vuonna 1972.

Laatukilpi vahvisti nopeasti asemaansa opastamisen asiantuntijana. Mukaan tuli hyvin varhaisessa vaiheessa myös pysäköintiratkaisut ja teräsrakenteita. Näitä juuria vaalien Laatukilpi sulautui yhteen Härmän CNC-koneistuksen kanssa loppuvuodesta 2020. Syntyi Kaskea Group ja sen kolme liiketoiminta-aluetta: Kaskea Traffic, Kaskea Machinery ja Kaskea Parking. Reilun 20 henkilön työyhteisöstä on kasvanut 80 henkeä työllistävä, liikevaihdoltaan yli 10 miljoonan yritys, jolla on vahva halu kasvaa ja usko positiivisiin tulevaisuuden näkymiin.

Kaskea Group on uuden alku – juuria unohtamatta.

Takaisin "Ajankohtaista"-sivulle