maisema metsa taustakuva

Tarinamme – Kaskea Group on uuden alku – juuria unohtamatta.

Laatukilpi Oy ja Härmän CNC-koneistus Oy yhdistyivät 30.11.2020 yhden yrityksen – Kaskea Groupin – alle. Muutoksen taustalla oli vahva halumme kasvaa ja usko positiivisiin tulevaisuuden näkymiin. Suurempana yrityksenä meillä on nyt paremmat mahdollisuudet tehdä kasvu mahdolliseksi.

Kaskea Groupissa yhdistyy vuosikymmenten vahva osaaminen, pitkään hioutuneet parhaat käytännöt, mutta samalla myös uusin osaaminen ja usean alan huippuasiantuntemus.

Nimemme Kaskea Group pohjaa vanhaan suomalaiseen kaskeamisen kulttuuriin – teemme tilaa uudelle kasvulle, kehitykselle ja tulevaisuudelle. Teema näkyy myös visuaalisessa ilmeessämme, joka heijastelee tulen eri sävyjä ja viestii dynamiikkaa sekä vahvaa eteenpäin vievää voimaa. Samalla ilme muistuttaa yrityksemme yhteisistä teemoista: liikennemerkeistä, pysäköinnin merkistöstä sekä konepajan kipinöistä.

Sloganillamme Parhaat ratkaisut tehdään yhdessä, viestimme sitä, mitä Kaskea Group on, ja mitä haluamme sen olevan myös tulevaisuudessa. Yhdistämällä voimamme, saamme aikaan enemmän. Yhden yrityksen alla tarjoamme monipuolisempia palveluja ja kokonaisratkaisuja asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Liiketoiminta-alueemme Kaskea Traffic, Kaskea Machinery ja Kaskea Parking täydentävät ja tasapainottavat toisiaan. Myös henkilöstöllemme voimme tarjota entistä dynaamisemman työpaikan, jossa on mahdollista laajentaa osaamistaan, kasvaa uusiin rooleihin ja uudistua alan etulinjassa.

Tapamme toimia

Meidän tapamme toimia.

Meidän tapamme toimia on sekoitus uutta, eteenpäin katsovaa dynaamista tekemistä, mutta samalla myös vuosikymmenten aikana hyväksi havaittuja toimintatapoja ja käytäntöjä. Arvot tekevät meistä Kaskea Groupin – näin me haluamme toimia.

Aina reilu meininki.

Toimintamme perustuu rehtiin, avoimeen ja tinkimättömään tekemiseen. Sen, mitä lupaamme, sen myös pidämme. Meihin voi olla aina yhteydessä – autamme, palvelemme, ja jos emme tiedä jotain, selvitämme sen ja etsimme sopivan ratkaisun.

Kerralla kuntoon – joka kerta.

Tyytyväinen asiakas on meille ykkösasia. Meillä tehdään aina asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja ratkaisuja, joissa näkyy laatu. Olemme ylpeästi uutteria ja tehokkaita – hoidamme asiat kerralla kuntoon. Kuten lupaukseemme, myös tekemiseemme voi aina luottaa. 

Onnistumme tiiminä.

Meillä jokainen puhaltaa yhteen hiileen – meillä jokainen saa osallistua. Hyvä yhteishenkemme näkyy myös asiakkaillemme: palvelemme aina henkilökohtaisella otteella, selvitämme asiakkaan tarpeet ja vastaamme niihin. Uudistamme ja uudistumme yhdessä.