go taustakuva

Flowbird pysäköintilippuautomaatit ja -sovellukset

 

Tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa. Yrityksen tuote- ja palvelurosteriin kuuluvat pysäköinti, julkinen liikenne ja muut urbaanit liikkumisen muodot.

Kaskea Parking tuo maahan, asentaa ja huoltaa laadukkaat Flowbird-pysäköintilippuautomaatit. Tuoteperhe koostuu turvallisista ja uudenaikaisista maksuautomaateista sekä WebOffice -sovelluksesta, jolla voidaan hallita automaatteja etäkäyttöisesti ja nähdä reaaliaikaisia myyntiraportteja. Uusimpina tuotteina mukaan ovat tulleet paperiton pysäköintiratkaisu Flowbird Permit ja pysäköinninhallintajärjestelmä Flowbird GO, joiden lisäksi myös lippuautomaatteja saa paperittomina.

Flowbird Go

Flowbird GO on paperiton ja puomiton pysäköinnin hallintajärjestelmä, joka hyödyntää automaattista rekisterikilven tunnistusta.

Pysäköinti alkaa automaattisesti heti, kun ajoneuvo saapuu pysäköintialueelle tai -halliin ja loppuu, kun sieltä poistutaan. Asiakas saa laitteelleen tai laitteilleen, esimerkiksi matkapuhelimeen tai tietokoneeseen, kaiken tarvitsemansa tiedon pysäköinneistään. Maksun voi suorittaa turvallisesti matkapuhelimella, pysäköintiautomaattiin, 48 h sisällä suoritettavana sähköisenä laskuna tai paperilaskulla. Flowbird GO toimii saumattomasti Flowbird Permit -pysäköintiratkaisun kanssa. Väliaikaisen pysäköinnin ja luvanvaraisen pysäköinnin yhdistäminen käy helposti, kun käytössä ovat molemmat ohjelmat.

 

Lataa esite

 

 

Parkkialueen suunnittelijan opas

parkkialueensuunnittelijanopaspikalinkki

 

Olemme koonneet asiakkaidemme käyttöön Parkkialueen suunnittelijan oppaan.

Oletko miettinyt, että ottaisitko parkkialueella käyttöön vapaan, aikarajoitetun, maksullisen, sopimuspysäköinnin vai jonkin muun pysäköintitavan tai oletko pohtinut, mitä pysäköintialueen opastamisessa tulee ottaa huomioon? Jos tällaiset kysymykset askarruttavat, löydät vastauksen Parkkialueen suunnittelijan oppaastamme.