Pysäköintiluvat yksinkertaistuvat digitaalisilla pysäköintiluvilla

Maailman kehityksen myötä myös pysäköintiluvat kokevat mieluista kehitystä digitaalisten pysäköintilupien muodossa. Kaskea Groupin uusin tuote Flowbird Permit yksinkertaistaa ja helpottaa lupien myöntämistä ja hakemista, olit sitten ylläpitäjä tai käyttäjä.
17.08.2023
Ajankohtaista
kaskea group flowbird permit

Flowbird Permit on verkkopohjainen pysäköinnin lupahallintajärjestelmä, joka yksinkertaistaa kaikenlaisten pysäköintilupien ja erilaisten luparatkaisujen hallintaa. Lupien myöntämisen ja ylläpidon helpottuminen hyödyttää sekä lupien myöntäjiä että pysäköinnin käyttäjiä. Flowbird Permitin täydellinen digitaalinen polku tarjoaa erinomaisen hallinnan pysäköintitoiminnassa. Järjestelmässä pystyy esimerkiksi keskustelemaan viesteillä operaattorin sekä luvanhakijan kanssa.

Kaskea Groupin myyntipäällikkö Henri Winter uskoo monella eri toimijalla olevan kyseiselle ratkaisulle suuri tarve.

– Monet kunnat sekä yksityiset pysäköintioperaattorit tukeutuvat edelleen paperisiin ja tuttuihin laminoituihin lupiin, jotka jätetään auton ikkunalle. Talvella pysäköinninvalvojat saavat raaputella ikkunoita, jotta pääsevät näkemään nuo luvat. Myös käyttäjien näkökulmasta lupien hakeminen ja uusiminen voi olla etenkin kuntien osalta hieman haastavaa. Luvat pitää yleensä anoa ja noutaa paikan päältä virastoista ja usein vielä työaikana, mikä tuo varmasti haasteita monille käyttäjille. Sama prosessi vaatii myös virkailijoilta työtunteja ja resursseja käsitellä ja valmistaa lupia, Winter kertoo.

Myös väärinkäytöksiä esiintyy. Kun kuvankäsittelyohjelmia on nykyisin saatavilla helposti, pystyy paperisia lupia myös väärentämään helposti.

Flowbird Permit tuo ratkaisun tähän ongelmaan. Lupien myöntäjä luo linkin omille sivuilleen, josta käyttäjät pääsevät kirjautumisen jälkeen hakemaan itselleen sopivaa pysäköintilupaa. Ylläpitäjä käy hyväksymässä hakemuksen, jonka jälkeen pysäköintilupa on heti voimassa. Pysäköintilupa ei vaadi mitään erillistä lappua, sillä auton rekisterinumero toimii tunnisteena.

kaskea group flowbird permit website

– Näin yksinkertaista se tosiaan on! Prosessin kulku ja lupatyyppejä voidaan luoda asiakastarpeen mukaan. Myös lupien uusiminen voidaan tehdä kuukausiveloitus-malliseksi, jolloin asiakkaan ei tarvitse erikseen käydä uusimassa lupaa, vaan se uusiutuu automaattisesti, kunnes luvan haluaa irtisanoa, hän tarkentaa.

 

Pysäköintiluvat kaikkiin lupatyyppeihin

Flowbird Permit sopii kaikenlaisille pysäköintiratkaisuille ja on myös integroitavissa kolmannen osapuolen järjestelmiin. Se sopii esimerkiksi:

  • Työntekijäpysäköintiin
  • Asukaspysäköintiin
  • Vieraspysäköintiin
  • Väliaikaisiin lupiin kuten urakoitsijalupiin
  • Kustomoituun lupamalliin

Järjestelmä on hyvin monipuolisesti muokattavissa asiakastarpeiden mukaan. Winter huomauttaa, että järjestelmä taipuu myös erikoisiin ratkaisuihin.

– Asiakkaiden kanssa keskustellessa on myös herännyt tarve venepaikkojen lupahallintaan, johon pienen muokkauksen myötä Permit taipuu. Eli aina ei tarvitse kulkuneuvossa olla edes pyöriä alla, Winter hymähtää.


Tutustu lisää

Takaisin "Ajankohtaista"-sivulle