taustakuva opasteet

Opasteet ja tarrat

Kaskea Trafficin tuotevalikoima kattaa koko opastamisen kirjon. Vuosikymmenien ammattitaidolla valmistuu asiakkaan suunnittelemat opasteet ja erikoiskilvet niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin.

Valmistamme tie- ja siltatyömaiden sekä kuntien ja kaupunkien opastaulut, teollisuusalueiden opastekartat, ulkoilualueiden kartat ja opasteet sekä asunto-osakeyhtiöiden tontti- ja pihaopastetaulut. Tuotevalikoimamme kattaa myös talonumero-, katunimi- ja tienimikilvet, nimineulat, tarrat ja tarrakirjaimet, kaiverruskilvet sekä työsuojeluun tarkoitetut erikoiskilvet.

Osaamisemme yhdistettynä monipuoliseen laitteistoomme mahdollistaa asiakkaittemme toiveitten toteuttamisen aina pienistä kilvistä ja nimineuloista suuriin ulko-opasteisiin.

Rehuvarastojen merkintäkilvet

Kaskea Trafficiltä voit tilata kätevästi myös rehuvarastojen merkintäkilvet. Rehuvarastojen merkinnän ja tunnisteiden käyttämisen tarkoituksena on parantaa rehujen jäljitettävyyttä. Kilvet valmistetaan millimetrin vahvuisesta alumiinista, joka pinnoitetaan heijastavalla R1-kalvolla.

Yksilöity tunnuskilpi sisältää tilan pitopaikkatunnuksen sekä juoksevan varastonumeron ja viivakoodin, joka muodostuu varastonumerosta ja pitopaikkatunnuksesta. Tunnuskilpi kiinnitetään siilon syöttöputkeen siilokiinnittimillä (100-114 mm) tai RST-putkisiteillä.

Jos rehuvarastot ovat sisätiloissa tai muuten piilossa, varastojen löytämistä voidaan helpottaa myös erillisellä varastokilpimerkillä.

 

Tietyömaiden opasteet

Kaskea Trafficin tuotevalikoimaan kuuluvat myös tietyömaiden opastejärjestelmät ja -laitteet. Valmistamme opastejärjestelmiä myös asiakkaiden toiveiden ja piirustusten mukaisesti. Liikenteenohjaus- ja sulkulaitteita voi tilata kätevästi verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Voimme suunnitella yhdessä mieleisesi opastejärjestelmän. 

Tuotekohtaista lisätietoa liikenteenohjaustuotteista löytyy verkkokaupasta kunkin tuotteen osalta. Usein esille nousseisiin kysymyksiin löytyy vastaukset verkkosivujemme FAQ-osiosta.

 

DSF3208

Opasteiden CE-merkintä

CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että Traficomin määräysten mukaiset liikennemerkit ja opasteet ovat eurooppalaisen harmonisoidun tuotestandardin mukaiset ja valmistus täyttää laadunvalvonnan vaatimukset. CE-merkinnän mukaisesti liikennemerkit ja opasteet tulee toimittaa aina yhdessä CE-merkittyjen kiinnikkeiden kanssa (opaste = kilpi ja siihen kiinnitetty kalvo; kilpi = kilpiaihio, jäykisteet ja kiinnikkeet). Liikennemerkkien ja opasteiden taakse merkitään standardin numero sekä vuosi ja standardin mukaisella luokkamerkinnällä kalvon luokka (R1, R2 tai R3), reunan luokka (E1, E2 tai E3) sekä onko opasteen alueella kilven läpäiseviä reikiä (P3=ei tai P2=kyllä kiinnikkeiden vuoksi). Liikennemerkkien ja opasteiden taakse kiinnitetään myös takuutarra, joka kertoo tuotteen valmistajan ja valmistusajankohdan. Laatukilpi Oy:lle myönnettiin CE-merkintäoikeus ensimmäisten joukossa, standardin EN 12899-1 mukaisesti. CE-merkintäoikeus koskee liikennemerkkejä, liikennemerkkien kiinnikkeitä ja pystytyspylväitä. 

Lataa CE-sertifikaatti - Liikennemerkit ja pylväät 

Suosittelemme
Uutuudet

Traffic Tiimi

Pekka Leinonen2

Pekka Leinonen

Myyntijohtaja
Katri Kari

Katri Kari

Myyntiasiantuntija
Pekka Riihimaki

Pekka Riihimäki

Myyntiasiantuntija