liikennemerkit kaskea4

Tuotteet liikenteen turvallisuuteen ja sujuvuuteen

Kaskea Traffic:llä on pitkät perinteet suomalaisessa liikennemerkkivalmistuksessa. Kaikki Traficomin määräysten mukaiset liikennemerkit ja liikenneopasteet valmistuvat yli 50 vuoden kokemuksella.

Olemme monipuolinen toimija liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden takaamiseksi. Liikennemerkkien lisäksi valmistamme ja myymme korkeatasoisia liikenteenohjaustuotteita, sulkulaitteita ja puomeja. Valikoimastamme löytyvät myös kaikki liikennemerkkien ja opasteiden pystyttämiseen tarvittavat kiinnittimet, pylväät, jalustat sekä betoniperustat ja -elementit.

DSF3208

Liikennemerkkien CE-merkintä

CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että liikennemerkit ovat eurooppalaisen harmonisoidun tuotestandardin mukaiset ja valmistus täyttää laadunvalvonnan vaatimukset. CE-merkinnän mukaisesti liikennemerkit tulee toimittaa aina yhdessä CE-merkittyjen kiinnikkeiden kanssa (liikennemerkki = kilpi ja siihen kiinnitetty kalvo; kilpi = kilpiaihio, jäykisteet ja kiinnikkeet). Liikennemerkkien taakse merkitään standardin numero sekä vuosi ja standardin mukaisella luokkamerkinnällä kalvon luokka (R1, R2 tai R3), reunan luokka (E1, E2 tai E3) sekä onko liikennemerkin alueella kilven läpäiseviä reikiä (P3=ei tai P2=kyllä kiinnikkeiden vuoksi). Liikennemerkkien ja opasteiden taakse kiinnitetään myös takuutarra, joka kertoo tuotteen valmistajan ja valmistusajankohdan. Laatukilpi Oy:lle myönnettiin CE-merkintäoikeus ensimmäisten joukossa, standardin EN 12899-1 mukaisesti. CE-merkintäoikeus koskee liikennemerkkejä, liikennemerkkien kiinnikkeitä ja pystytyspylväitä.

Lataa CE-sertifikaatti - Liikennemerkit ja pylväät

 

Liikennemerkkijuliste

Kokosimme julisteen 1.6.2020 voimaan tulleen tieliikennelain mukaisista liikennemerkeistä.

 

liikennemerkkijulistekaskea

Suosittelemme
Uutuudet

Traffic Tiimi

Pekka Leinonen2

Pekka Leinonen

Myyntijohtaja
Katri Kari

Katri Kari

Myyntiasiantuntija
Pekka Riihimaki

Pekka Riihimäki

Myyntiasiantuntija