Kaskea Group Alihankintamessuilla syyskuussa

Kaskea Group osallistuu Alihankinta 2021 -messuille Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 21.-23.9.2021. Messujen teemana toimii Datasta bisnestä. Teeman kautta syvennytään tiedon merkityksellisyyteen tulevaisuuden teollisuutta tarkasteltaessa.
20.08.2021
Ajankohtaista
AH2021 banneri 1200x628px 3692

Kaskea Group kehittää jatkuvasti toimintaansa ja investoi uuteen tuotantoteknologiaan ja -automaatioon. Uusin investointimme on keväällä 2022 saapuva 5-akselinen työstökeskus, joka mahdollistaa muun muassa kaarevien pintojen työstämisen ja suurten kappaleiden valmistamisen. Uusimme myös pystykeskuskoneistoamme elo-syyskuussa. Panostamme koneinvestointien lisäksi vahvasti CAM-suunnitteluun. 3D-mallien hyödyntäminen lyhentää läpimenoaikoja ja vähentää virhemahdollisuuksia.

Tervetuloa keskustelemaan palveluistamme ja investoinneistamme Tampereen Alihankintamessuille! Meidät löydät osastolta C1047.

Alihankinta 2021 toteutetaan Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien terveysturvallisuustoimien, linjausten ja rajoitusten mukaisesti. Tapahtumajärjestäjä seuraa jatkuvasti edellä mainittujen tahojen määräyksiä ja suosituksia, ja ottaa ajankohtaisesti huomioon kaikki yleisötapahtumia koskevat toimenpiteet.

 

Lue lisää messuista

Takaisin "Kaikki artikkelit"-sivulle