Laatukilpi Oy ja Härmän CNC-koneistus Oy yhdistyvät

Uusi Kaskea Group on merkittävä toimija liikenteenohjauksen ja sopimusvalmistuksen alueella.
24.11.2020
Ajankohtaista
Kaskea Groupin toimitusjohtaja Vesa Rautava vasemmalla ja hallituksen puheenjohtaja Juha Mikkola.2

Kuvassa: Kaskea Groupin toimitusjohtaja Vesa Rautava (vasemmalla) ja hallituksen puheenjohtaja Juha Mikkola.

 

Opastamisen ja pysäköintiratkaisujen asiantuntija Laatukilpi Oy ja cnc-koneistukseen erikoistunut Härmän CNC-koneistus Oy sulautuvat yhdeksi yritykseksi 30.11.2020. Yritykset ovat yhdistäneet syksyn aikana toimintojaan, ja 1.12.2020 alkaen ne toimivat yhteisellä nimellä Kaskea Group. Yrityksen toimitusjohtajana jatkaa Laatukilven ja Härmän CNC-koneistuksen toimitusjohtaja Vesa Rautava.

”Olemme järjestelleet vuoden aikana yritysten omistuksia uudelleen ja järkeistäneet toimintojamme. Samassa yhteydessä totesimme, ettei kahta rinnakkaista yritystä ole järkevää viedä eteenpäin erillisinä, sillä molemmilla yrityksillä on toista hyödyttävää osaamista. Yhdessä pystymme nyt hyödyntämään tietotaitoa paremmin läpi organisaation. Kaikki tähtää tietenkin myös siihen, että yhtenä yrityksenä voimme palvella asiakkaita entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin”, kertoo Kaskea Groupin hallituksen puheenjohtaja Juha Mikkola. Mikkola on toiminut aiemmin myös kummankin yhdistyvän yrityksen hallituksen puheenjohtajana.

Kaskea Groupin alla toimivat liiketoiminta-alueet Kaskea Traffic, Kaskea Machinery ja Kaskea Parking. Yritykset ovat toimineet kaikilla liiketoiminta-alueilla jo aiemmin, mutta nyt osa-alueet on organisoitu selkeiksi kokonaisuuksiksi. Kaskea Traffic kattaa jatkossa liikennemerkit, opasteet ja muut liikenteenohjaustuotteet sekä kadunkalusteet. Kaskea Machinery toimii yhdistävänä linkkinä tarjoten CNC-koneistus- sekä teräs- ja alumiinirakenneosaamista asiakkailleen ja muiden liiketoiminta-alueiden käyttöön. Kaskea Parking sisältää puolestaan älykkäitä pysäköintiratkaisuja, -lippuautomaatteja ja -hallintajärjestelmiä.

”Kaskea Groupissa yhdistyy uusin tietotaito ja usean alan huippuasiantuntemus, mutta myös vuosikymmenten vahva osaaminen sekä pitkään hioutuneet parhaat käytännöt. Yhden yrityksen alla tarjoamme jatkossa parempia kokonaisratkaisuja asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Liiketoiminta-alueemme täydentävät ja tasapainottavat nyt paremmin toisiaan. Samalla voimme tarjota myös henkilöstöllemme entistä dynaamisemman työpaikan, jossa on mahdollista laajentaa osaamistaan ja uudistua alan etulinjassa”, sanoo Kaskea Groupin toimitusjohtaja Vesa Rautava.

 

Fokukseen uusasiakashankinta ja kokonaisvaltainen kasvu

Kaskea Group hakee tulevaisuudessa voimakasta kasvua kaikilla liiketoiminta-alueilla. Yrityksellä on vahva usko positiivisiin näkymiin ja markkinaosuuden kasvuun; asiakkaiden tarvitsemille lisäpalveluille on selkeää tarvetta. Lähitulevaisuudessa yritys suuntaa tekemistään erityisesti uusasiakashankintaan ja kartoittaa vientimahdollisuuksia. Myös henkilöstömäärää kasvatetaan, mutta markkinatilanteen ehdoilla.

”Teemme heti yhdistymisen myötä merkittäviä investointeja. Härmän CNC-koneistuksen kautta saamme hyvää automaatio -ja konepajaosaamista. Lähdemme nyt hyödyntämään sitä automatisoimalla muun muassa opasteiden ja liikenteenohjaustuotteiden valmistustoimintoja”, sanoo Mikkola.

”Molemmat yritykset ovat taustaltaan perheyrityksiä, ja myös uusi Kaskea Group toimii jatkossa perheyrityksen sisäänrakennetulla ajatusmallilla. Uskomme, että meillä on erinomaiset lähtökohdat uudelle Kaskea Groupille: kovan tason hallitus, jossa on ulkopuolisia hallitusammattilaisia ja yritysjohtoa, ja sen lisäksi perheyrityksen sisäinen koheesio, yrittämisen halu ja energia. Lisäksi molemmilla yrityksillä on todella motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö, ja tämä on meille äärimmäisen suuri pääoma”, Rautava ja Mikkola painottavat.

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta Laatukilven tai Härmän CNC-koneistuksen nykyisiin asiakkuuksiin tai yhteistyösopimuksiin.

 

Mikä muu muuttuu?

1.12.2020 alkaen Laatukilpi Oy ja Härmän CNC-koneistus Oy toimivat yhtenä yrityksenä, Kaskea Groupina.
Yritysten omat verkkosivustot poistuvat 1.12 ja yhteinen verkkosivustomme löytyy osoitteesta www.kaskea.fi.
Meillä on jatkossa yhteinen y-tunnus: 0184451-2.
Sähköpostiosoitteemme muuttuvat. Osoitteet ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@kaskea.fi. Vanhat sähköpostiosoitteemme ohjautuvat meille kuitenkin myös jatkossa.
Puhelinnumerot säilyvät samoina.
Yhteinen tilinumeromme on DABAFIHH FI38 8000 1701 5920 25.
Laskutustietomme yhtenäistyvät 1.12. alkaen:Verkkolaskutusosoite: 003701844512
OVT-Tunnus: 003701844512
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjän tunnus: BAWCFI22
Sähköpostilaskut: lemonsoft.ostolaskut@bscs.basware.com
Paperilaskut:
Kaskea Group Oy
##003701844512##
PL 683
00026 BASWARE


 

Lisätiedot:

Vesa Rautava

toimitusjohtaja, Kaskea Group

p. 050 348 5612

 

Juha Mikkola

hallituksen puheenjohtaja, Kaskea Group

p. 040 554 0512

 

 

Kaskea Group aloittaa toimintansa 1.12.2020, kun eteläpohjalaiset yritykset Laatukilpi Oy ja Härmän CNC-koneistus Oy yhdistyvät yhden yrityksen alle. Kaskea Groupin liiketoiminnot ovat jatkossa Kaskea Traffic, joka kattaa liikennemerkki- ja opaste- sekä kadunkalustevalmistuksen ja asennuksen, Kaskea Machinery, joka tarjoaa osaamista CNC-koneistuksesta sekä teräs- ja alumiinirakenteiden valmistuksesta, sekä Kaskea Parking, joka sisältää yrityksen pysäköintiratkaisut ja -laitteet sekä niiden ylläpidon. Kaskea Group työllistää noin 80 ammattilaista. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on vuonna 2020 noin 10 miljoonaa euroa.

https://www.laatukilpi.fi/

https://cnc-koneistus.fi/

Kaskea Groupin verkkosivut aukeavat 1.12.2020 osoitteessa www.kaskea.fi, ja samalla Laatukilven ja Härmän CNC-koneistuksen omat verkkosivut poistuvat.

Takaisin "Kaikki artikkelit"-sivulle