Kaskea Group Alihankintamessuilla syyskuussa

Kaskea Group osallistuu Alihankinta 2021 -messuille Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 21.-23.9.2021. Messujen teemana toimii Datasta bisnestä. Teeman kautta syvennytään tiedon merkityksellisyyteen tulevaisuuden teollisuutta tarkasteltaessa.
20.08.2021
News
AH2021 banneri 1200x628px 3692

Kaskea Group kehittää jatkuvasti toimintaansa ja investoi uuteen tuotantoteknologiaan ja -automaatioon. Uusin investointimme on keväällä 2022 saapuva 5-akselinen työstökeskus, joka mahdollistaa muun muassa kaarevien pintojen työstämisen ja suurten kappaleiden valmistamisen. Uusimme myös pystykeskuskoneistoamme elo-syyskuussa. Panostamme koneinvestointien lisäksi vahvasti CAM-suunnitteluun. 3D-mallien hyödyntäminen lyhentää läpimenoaikoja ja vähentää virhemahdollisuuksia.

Tervetuloa keskustelemaan palveluistamme ja investoinneistamme Tampereen Alihankintamessuille! Meidät löydät osastolta C1047.

Alihankinta 2021 toteutetaan Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien terveysturvallisuustoimien, linjausten ja rajoitusten mukaisesti. Tapahtumajärjestäjä seuraa jatkuvasti edellä mainittujen tahojen määräyksiä ja suosituksia, ja ottaa ajankohtaisesti huomioon kaikki yleisötapahtumia koskevat toimenpiteet.

 

Lue lisää messuista

Go back to "News"