flowbird permit tautakuva

Flowbird pysäköintilippuautomaatit ja -sovellukset

Tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa. Yrityksen tuote- ja palvelurosteriin kuuluvat pysäköinti, julkinen liikenne ja muut urbaanit liikkumisen muodot. 

Kaskea Parking tuo maahan, asentaa ja huoltaa laadukkaat Flowbird-pysäköintilippuautomaatit. Tuoteperhe koostuu turvallisista ja uudenaikaisista maksuautomaateista sekä WebOffice -sovelluksesta, jolla voidaan hallita automaatteja etäkäyttöisesti ja nähdä reaaliaikaisia myyntiraportteja. Uusimpina tuotteina mukaan ovat tulleet paperiton pysäköintiratkaisu Flowbird Permit ja pysäköinninhallintajärjestelmä Flowbird GO, joiden lisäksi myös lippuautomaatteja saa paperittomina. 

Flowbird Permit

Flowbird Permit on turvallinen verkossa toimiva pysäköintiratkaisu.

Flowbird Permit yksinkertaistaa erilaisten pysäköintilupien hallinnoinnin. Erilaisia käyttökohteita voivat olla esimerkiksi työntekijöiden-, vierailijoiden- ja asuntoyhtiöiden pysäköintiluvat. Paperiton pysäköintilupa on edullisempi ylläpitää ja se on ympäristöystävällinen. Sähköisessä järjestelmässä tiedot ovat aina ajan tasalla. Sovellus on käyttäjäystävällinen. Asiakasportaalin kautta asiakas pääsee hallitsemaan omia tietojaan, kuten vaihtamaan ajoneuvotietoja. Flowbird Permit toimii saumattomasti Flowbird GO -pysäköinninhallintajärjestelmän kanssa. Väliaikaisen pysäköinnin ja luvanvaraisen pysäköinnin yhdistäminen käy helposti, kun käytössä on nämä molemmat ohjelmat. 

Lataa esite

 

 

Parkkialueen suunnittelijan opas

parkkialueensuunnittelijanopaspikalinkki

Olemme koonneet asiakkaidemme käyttöön Parkkialueen suunnittelijan oppaan.

Oletko miettinyt, että ottaisitko parkkialueella käyttöön vapaan, aikarajoitetun, maksullisen, sopimuspysäköinnin vai jonkin muun pysäköintitavan tai oletko pohtinut, mitä pysäköintialueen opastamisessa tulee ottaa huomioon? Jos tällaiset kysymykset askarruttavat, löydät vastauksen Parkkialueen suunnittelijan oppaastamme.