Flowbird-lippuautomaatit, pysäköintiratkaisut ja -järjestelmät

Tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa. Yrityksen tuote- ja palvelurosteriin kuuluvat pysäköinti, julkinen liikenne ja muut urbaanit liikkumisen muodot. Lippuautomaatteja voi käyttää niin pysäköintilippuautomaatteina, kuin myös muihin maksusuorituksiin, kuten pääsylippujen ja lupien maksamiseen.

Kaskea Parking tuo maahan, asentaa ja huoltaa laadukkaat Flowbird-lippuautomaatit. Tuoteperhe koostuu turvallisista ja uudenaikaisista maksuautomaateista sekä WebOffice -sovelluksesta, jolla voidaan hallita automaatteja etäkäyttöisesti ja nähdä reaaliaikaisia myyntiraportteja. Uusimpina tuotteina mukaan ovat tulleet paperiton pysäköintiratkaisu Flowbird Permit ja pysäköinninhallintajärjestelmä Flowbird GO.

Suomessa Flowbird-lippuautomaatit eli entiset Cale-lippuautomaatit ovat ylivoimaisesti suosituin lippuautomaattityyppi pysäköintialalla. Myös Suomen suurin julkisen liikenteen yhtymä HSL, luottaa Flowbirdiin julkisen liikenteen maksujärjestelmällään.

Flowbirdin lippuautomaatit toimivat äärimmäisissä olosuhteissa, kuten Rovaniemen kaupungissa, joka on todennäköisesti maailman pohjoisin lippuautomaattien asennuspaikka tämän tekstin julkaisuhetkellä. Niitä on myös ympäri maailman trooppisissa olosuhteissa, kuten Hong Kongissa. Flowbirdin tuotteet ja palvelut kestävät mitkä tahansa olosuhteet. Pysäköinnin tuotteissa ja palveluissa Flowbird kattaa lähes kaiken maksamisesta, lupahallinnasta, maksusovelluksista ja hallintapalveluista alkaen. Erityistä huolta pidetään käyttäjäystävällisyydestä, ja sen vuoksi Flowbirdin pysäköintijärjestelmiä on yli 40 maassa.

 

DSF5561

 

Flowbird Weboffice (FWO)

Flowbird WebOffice (FWO) on internet-pohjainen etäkäyttöratkaisu Flowbirdin lippuautomaateille. FWO:lla voi helposti valvoa ja päivittää automaatteja tietokoneelta käsin. FWO tarjoaa monta hyödyllistä toimintoa jotka maksimoivat tehokkuuden, liikevoiton ja helppokäyttöisyyden. Näin ollen sillä voi säästää rahaa ja lisätä tuloja samanaikaisesti, kun asiakaspalvelu paranee.

Compact S5

Kaskea web S5 aurinkol

Compact S5 on uusinta ja parasta lippuautomaattien saralla.

Compact S5 automaateissa on 9,7" kosketusnäytöt ja uusi, entistä tehokkaampi prosessori mahdollistaa niissä monipuolisen mediasisällön toiston.

Käyttöliittymä on muokattavissa täysin asiakkaan haluamaksi, joten automaatti taipuu vaikka kaupunkitiedon keskukseksi liikenteen solmukohdissa, esimerkiksi maaliikennekeskuksissa.

Automaatin avulla voi tuoda myös muita kuin pysäköintiin liittyviä tietoja kansalaisille ja matkailijoille, kuten karttoja, tietoja lähialueiden nähtävyyksistä, yritysten palveluista ja niin edelleen.

Automaatti on virrankulutukseltaan niin alhainen, että se toimii jopa pohjoismaissa täysin oman aurinkopaneelinsa tuottamalla teholla.

Optisen lukijan avulla voit tarjota asiakkaille esimerkiksi alennuskuponkeja QR- tai viivakoodeilla luettavaksi automaatissa.

Automaatteihin on helppo lisätä jälkeenpäin ominaisuuksia sen modulaarisen rakenteen ansiosta. Laite on mahdollista valita monissa eri RAL-värivaihtoehdoissa asiakkaan oman värisävyn mukaisesti. 

Kaikki kuvatut ominaisuudet eivät sisälly tuotteeseen vakiona.

 

Lataa tekniset tiedot

Lataa tuote-esite

 

CWT Touch

Kaskea web touch aurinkol

CWT Touch on kehitetty antamaan parempi käyttökokemus käyttäjälleen.

Suuri 9" kosketusnäyttö on miellyttävä käyttää. Automaatti on yhteensopiva rekisterinumeroon pohjautuvan pysäköinninvalvonnan kanssa.

Pysäköijä voi tilata kuitin tekstiviestitse tai sähköpostitse, tavallisen paperisen kuitin lisäksi. Laite on kierrätettävissä 99 prosenttisesti ja sen paperiton toimintovaihtoehto tuottaa vähemmän kustannuksia ja ympäristökuormitusta.

Lippuautomaatissa on 25 % enemmän tehoa verrattuna edelliseen sukupolveen ja 50 % nopeampi käynnistysaika, kuluttaen kuitenkin 20 % vähemmän energiaa.

Laitteeseen asennettava suuri 360 astetta kääntyvä 30W aurinkopaneeli ja sisäänrakennettu antenni täyttävät täysin automaatin tehontarpeen ilman verkkovirtaa. Yläosaan integroitu sininen led-valo antaa automaatille hyvän näkyvyyden.

Uusia ominaisuuksia on helppo lisätä jälkeenpäin modulaarisen rakenteen ansiosta. Tehokkaampi prosessori ja suuri kosketusnäyttö mahdollistavat esimerkiksi mainosvideoiden, kuvien ja monipuolisen mediasisällön esityksen suurella näytöllä, jonka lisäksi laitteen käyttöliittymä on täysin muokattavissa.

Automaatit vastaanottavat korttimaksuja (EMV ja lähimaksu) sekä kolikkomaksuja. Peruskielivaihtoehdot ovat suomi, ruotsi ja englanti, joiden lisäksi saatavilla on venäjän, saksan ja ranskan kielet.

Kaikki kuvatut ominaisuudet eivät sisälly tuotteeseen vakiona.

 

Lataa tuote-esite

 

Lippuautomaattien päivityspaketit

kaskea paivityspaketti

Cale 104 ja Compact-runkoihin on mahdollista saada päivityspaketteja.

Paketilla voi päivittää vanhaan runkoon uuden automaatin toiminnot. Kolikkomaksuautomaatista voi esimerkiksi muokata verkkoon yhdistetyn, kosketusnäytöllisen korttimaksuautomaatin. Toisin sanoen vanhasta automaatista saa CWT Touch tai Compact S5 veroisen, täysin uusin ominaisuuksin varustetun lippuautomaatin. Valitsemalla päivityspaketin säästää rahaa sekä luontoa. 

 

Parkkialueen suunnittelijan opas

parkkialueensuunnittelijanopaspikalinkki

Olemme koonneet asiakkaidemme käyttöön.

Parkkialueen suunnittelijan oppaan.
Oletko miettinyt, että ottaisitko parkkialueella käyttöön vapaan, aikarajoitetun, maksullisen, sopimuspysäköinnin vai jonkin muun pysäköintitavan tai oletko pohtinut, mitä pysäköintialueen opastamisessa tulee ottaa huomioon? Jos tällaiset kysymykset askarruttavat, löydät vastauksen Parkkialueen suunnittelijan oppaastamme.